Milers de persones fan del Concurs d'Arrossos una gran festa gastrònomica i multitudinària

Un total de 250 grups han participat enguany a una cita que torna a erigir-se com una de les principals activitats de la Festa Major


  • Comparteix:

El Concurs d'Arrossos ha tornat a fer petita la Rambla del Celler en una 39a edició que aplegat milers de persones al voltant de les paelles. Enguany, 250 grups han participat en una cita on s'han repartit 4.000 cadires i que ha demostrat ser una de les activitats principals de la Festa Major de Sant Cugat. El concurs s'ha desenvolupat enmig d'una onada de calor que ha provocat que els assitents hagin despertat el seu costat més innovador per trobar formes de lluitar contra les altes temperatures. Piscines, guerres d'aigua i barrets a dojo han estat els millors aliats perquè la jornada hagi estat, una vegada més, un èxit.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

El concurs, organitzat pels Amics de la Penya Regalèssia, ha mostrat també la seva vessant més solidària amb l'entrega de més de 4.300 euros a Càritas gràcies a l'euro solidari de les inscripcions. Tot plegat en un concurs on s'han pogut veure tot tipus de paelles i on la innovació culinària ha decantat la balança del jurat. Enguany, el grup 'Negligé' s'ha endut el primer premi.

Així, el Concurs d'Arrossos arribarà al seu quaranta aniversari completament consolidada a la ciutat i com a activitat estrella del diumenge de festa grossa en un dia que reuneix amics i familiars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.