Els Gausacs llueixen un 7 de 7 en la Diada Castellera de Festa Major

Els camises verdes també descarreguen un 3 de 8 i un 4 de 8


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han tret a plaça aquest diumenge un 7 de 7 en la 24a Diada Castellera de Festa Major. Els camises verdes també han descarregat un 3 de 8 i un 4 de 8 en una trobada que també ha reunit els Moixiganguers d'Igualada, els Castellers de Sants i els Capgrossos de Mataró.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Per al cap de colla dels Gausacs, Martí Vinyes, ha estat una Diada Castellera 'profitosa' en què els camises verdes han pogut exhibir a plaça el treball fet als assajos. A més, tot i que no han estrenat cap castell, les construccions fetes han presentat alguns canvis respecte a d'altres diades. 'Hem diversificat posicions i hem introduït gent nova que abans no pujava', ha destacat Vinyes, que ha emfatitzat que la colla va per bon camí i està aconseguint créixer.

El tret de sortida de la diada l'han fet els Gausacs descarregant un 3 de 8 en la primera ronda. Els han seguit els Moixiganguers amb un 2 de 8 amb folre i els Borinots de Sants amb un 5 de 7. Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró han tancat el torn amb un 4 de 8.

La segona ronda s'ha obert amb un 4 de 8 dels camises verdes. Un castell que també han intentat descarregar els igualadins, però que ha acabat amb un intent desmuntat. Els Borinots, en canvi, sí que han aconseguit descarregar-lo i els Capgrossos han lluït un 3 de 8.

La tercera ronda ha estat la dels 7 de 7, descarregats per les quatre colles sense dificultats. Després de l'intent desmuntat de la segona ronda, els Moixiganguers també han aprofitat per descarregar un 4 de 7 amb agulla.

La diada ha acabat amb un vano de cinc de les quatre colles, en què els Gausacs han tingut un record cap a un dels seus membres, Raül Romeva, amb una pancarta en nom seu. El toc reivindicatiu també ha estat present amb una interpretació dels Segadors i pancartes de 'Us volem a casa', en referència als líders independentistes empresonats.

Aquesta ha estat la tercera actuació dels Gausacs a casa durant aquesta temporada després de les de la Diada de Sant Ponç.


Martí Vinyes

Tot i que no hem estrenat cap castell, la majoria de castells duien algun canvi. Això implica que anem creixent i introduint gent nova que abans no en feia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.