L'Ajuntament posa en valor el transcurs de la Festa Major malgrat l'onada de calor


  • Comparteix:

Esclat de color i música / Foto: Cugat Mèdia

Esclat de color i música / Foto: Cugat Mèdia

El nou equip de govern de l'Ajuntament de Sant Cugat ha celebrat la implicació de la ciutadania en una Festa Major que ha estat marcada, sobretot, per l'onada de calor. La tinenta d'alcalde de Cultura, Esther Madrona, ha subratllat que, de forma preventiva, s'han anul·lat activitats i s'ha modificat la programació per prevenir incidències. Tot i així, sí que s'ha produït algun cop de calor, però cap episodi remarcable, tret de l'actuació per part del SEM per atendre una parada cardiorespiratòria aquest dissabte al parc Central.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Preguntada sobre la realització d'activitats que inclouen pirotècnia malgrat la situació meteorològica, Madrona ha insistit que des de Protecció Civil s'ha valorat que la situació era segura per dur-les a terme. Això sí, amb algunes limitacions, com és el cas dels correfocs: en l'infantil no hi van participar les colles convidades i es prohibir l'ús de cohets; en el d'adults es va eliminar l'esclat final.

La festa, en números
Algunes de les dades facilitades pel consistori situen la gresca com a multitudinàries. Per exemple, enguany més de 4.000 persones han participat al concurs d'arrossos i 65 parelles adultes i 45 d'infants han gaudit del ball del vano i el ram, el Paga-li Joan.


Esther Madrona

Valorem la gresca positivament, tenint en compte l'onada de calor. Creiem que tot ha funcionat sota el previst i la participació ha estat brillant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.