La Fundació Vicente Ferrer organitza el sopar benèfic anual per construir una casa a l'Índia


  • Comparteix:

Bridget Hunter i Lancy Dodem han visitat l'estudi de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Bridget Hunter i Lancy Dodem han visitat l'estudi de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

El Grup de Voluntaris de Sant Cugat de la Fundació Vicente Ferrer organitza aquest divendres un sopar solidari per recaptar fons per construir una casa per una família de l’Índia que avui viu en una cabanya. És la quarta edició d'una iniciativa que fins ara ha aconseguit construir quatre d'aquests habitatges.

ESCOLTA-HO

'La casa es posarà a nom de la dona i la família passarà a tenir una llar amb seguretat i dignitat', han explicat el portaveu de la Fundació, Lancy Dodem, i la representant a la ciutat, Bridget Hunter, al 'Sant Cugat a Fons'. El sopar d’aquest divendres té un preu de 25 euros i serà al pati de veïns de casa de Bridget Hunter, al carrer de Solsona. 'Per mi és increíble que amb 25 euros podem aconseguir una casa a l’Índia, que canvia la vida a tota una família', ha expressat.

Lancy Dodem ha repassat la trajectòria de la Fundació i dels objectius aconseguits al país des que Vicente i Anna Ferrer van arribar el 1989. Ha destacat la victòria de l’escolarització de nens que viuen en la pobresa i de l’empoderament de les dones. 'Hem aconseguit que les dones aixequin la veu a través de micro-credits que col·laboren en el seu empoderament per exemple, ajudant-les econòmicament a crear els seus propis negocis', ha reblat.




Bridget Hunter

Per mi és sempre increíble que amb 25 euros ho passem bé, mengem bé, hi ha música molt maca i amb això podem aconseguir una casa a l'Índia que canvia la vida totalment a una família



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.