Mira-sol estrena tres dies de Festa Major amb 23 activitats


  • Comparteix:

La festa de l'escuma del diumenge tornarà a ser protagonista / Foto: Localpres

La festa de l'escuma del diumenge tornarà a ser protagonista / Foto: Localpres

Mira-sol dóna el tret de sortida aquest divendres a una nova Festa Major amb 23 activitats per a tots els públics que s'allargaran fins diumenge. Música, cultura popular, activitats refrescants i infantils completen un programa que arrencarà amb el pregó, a càrrec de No estàs sola, l'entitat de suport a dones supervivents de violència masclista. Tot plegat, centralitzat al voltant del Casal de Mira-sol, punt neuràlgic de la festa grossa del districte.

DESCARREGA'T AQUÍ EL PROGRAMA

Divendres
18.00 - Diverdivendres de Festa Major, jocs gegants per a tota la família i pintacares infantil. Al pati del Casal de Mira-sol.
20.00 - Pregó de Festa Major, a càrrec de No estàs sola. Al pati del Casal de Mira-sol.
20.30 - Músics de Carrer, Eli Escoda i Marc Berruezo, un duo 100% santcugatenc de versions acústiques. Al pati del Casal de Mira-sol.
21.30 - 'Diner (molt) negre', de Ray Cooney, dirigida per Rosa Sicart i a càrrec de la companyia Mira-sol Teatre. Al Teatre del Casal de Mira-sol.
23.00 - Correfoc d'esperit jove, amb els Diables de Sant Cugat. Arrencada al carrer de Mallorca i recorregut al voltant del Casal amb final a l'equipament cultural.
24.00 - Nit jove de Festa Major, amb el grup de rap Homes Llúdriga, que presenta 'Pampallugues' i el punxadiscos Alex Baroc. A la pista de davant del Casal de Mira-sol.

Dissabte
11.00 - Prova el pàdel. Al Pàdel Mira-sol.
11.00 - Festa de l'aigua. A la pista de davant del Casal de Mira-sol.
11.00 - Festa Major a Mira-sol centre, s'allargarà durant tot el dia. Exhibició de ball de l'Escola de Dansa Esther Boch i de zumba amb Anytime Fitness. Activitats infantils, pintacares, lits elàstics i música. A la plaça d'Ausiàs March.
16.30 - Campionat de petanca de Mira-sol, inscripcions el mateix dia. Al Club de Petanca Mira-sol.
18.00 - Presentació del recull de fotografies antigues 'Història de Mira-sol', a càrrec de la Coordinadora Sociocultural de Mira-sol. A la Sala Parèntesi del Casal de Mira-sol.
18.00 - Partides simultànies d'escacs, amb el mestre Juan Romero, organitza Club d'Escacs de Sant Cugat. Al Casa de Mira-sol.
18.30 - Tarda de contacontes, 'Contes desexplicats', personatges i relats clàssics capgirats a càrrec de Vivim del Cuentu. Al Casal de Mira-sol.
19.00 - Sardanes amb la Cobla Contemporània. Al Casal de Mira-sol.
21.30 - Sopar popular de carmanyola. Al pati del Casal de Mira-sol.
22.00 - Karaoke de Festa Major. Al pati del Casal de Mira-sol.
00.30 - Nit de Ball, amb Tapeo Sound System, orquestra que repassa els millors hits de sempre. A la pista de davant del Casal de Mira-sol.

Diumenge
11.00 - Bicicletada popular, sortida al Casal de Mira-sol, organitza l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol.
12.00 - Festa de l'escuma, a la pista de davant del Casal de Mira-sol.
17.00 - Tarda de portes obertes a l'Hort de Mira-sol, vista guiada per conèixer les hortalisses d'estiu, a les sis, visita guiada i reconeixement de les plantes aromàtiques i a les set animació teatral interactiva 'L'hort és viu!', a càrrec de la companyia Les Ulleres Màgiques, amb Lorens Witty. A l'Hort del Casal de Mira-sol.
18.00 - Tarda de ball, al Casal de Mira-sol.
19.30 - Teatre, 'Les dones del bandoler', de Margarida Feliu, amb dXOC Teatre, dirigida per Pep Ordóñez. Al Teatre del Casal de Mira-sol.
21.00 - Havaneres i rom cremat, amb Mar Endins. Al pati del Casal de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.