Cinema, música i artesania marquen l'agenda d'aquest cap de setmana al Mercantic


  • Comparteix:

Cap de setmana d'activitats al Mercantic / Foto: Ajuntament

Cap de setmana d'activitats al Mercantic / Foto: Ajuntament

El Mercantic proposa un cap de setmana d'activitats per a tots els gustos. Sessions de cinema a la fresca, una nit de música i ball i el mercat d'artesania són les propostes que marquen l'agenda de l'espai de divendres a diumenge.

Divendres
- Cinema a la fresca al Mercantic. Projecció de la pel·lícula 'Corazón de León', sobre l'amor i els defectes físics, dirigida per Marcos Carnevale. La sessió és a les deu de la nit.

Dissabte
- Nit de Tango al Mercantic. Música i ball a l'aire lliure fins ben entrada la matinada. de la mà d'Ana Àvila i els vinils de Mariano Quiroz. A partir de les quatre de la matinada ens sorprendrà l'olor del cafè i els croissants. Preu de l'entrada anticipada a 13 euros, a taquilla, 15 euros.
- Cinema a la fresca al Mercantic. Projecció de la pel·lícula 'Jersey Boys' de Clint Eastwood. És una pel·lícula biogràfica, musical, i dramàtica nord-americana de 2014, basada en el musical homònim guanyador del Premi Tony. La cinta explica la història del grup musical The Four Seasons. La sessió és a les deu de la nit.

Diumenge
- Mercat d'artesania Arts & Crafts al Mercantic. De dos quarts de deu del matí a tres de la tarda podràs tafanejar pel market d'Arts & Crafts. L'entrada al recinte els diumenges té un cost de dos euros entre les onze i les dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.