La Festa Major de Mira-sol posa fi a tres dies intensos d'activitats per a tothom

La celebració ha fet front a la calor


  • Comparteix:

La Festa Major de Mira-sol ha agafat els testimoni de la Festa Major de Sant Cugat i ha mantingut l'agenda intensa d'activitats que viu la ciutat en els darrers dies. Des de divendres fins diumenge, música, teatre, espais infantils i familiars, correfocs, balls i sopars populars han estat presents pels carrers de Mira-sol, amb un total de 23 activitats.



La forta calor d'aquests dies no ha frenat l'assistència dels mirasolencs i veïns de la ciutat a la Festa Major de Mira-sol. Com sempre, les activitats s'han concentrat al Casal de Mira-sol, tot i que d'altres espais com el Mira-sol Centre també n'han aplegat algunes.

Actes com la bicicletada popular, la festa de l'aigua, les simultànies d'escacs, les havaneres i el ball de tarda s'han convertit ja en un clàssic de la Festa Major mirasolenca, on enguany han col·laborat més d'una quinzena d'entitats del barri en la seva organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.