Aquest cap de setmana arriba la quarta edició de l'estand d'adopció de gossos abandonats


  • Comparteix:

Comja és habitual,l'estand amb els animals s'ubicarà a la plaça d'Otcavià

Comja és habitual,l'estand amb els animals s'ubicarà a la plaça d'Otcavià

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament organitza aquest cap de setmana la quarta edició de l'estand d'adopció de gossos abandonats. L'objectiu d'aquesta iniciativa és informar la població sobre la possibilitat d'adoptar gossos i gats que hagin estat abandonats a la via pública i sensibilitzar també sobre la importància de tenir curs dels animals.

Des de la regidoria de medi ambient s'espera que el quart estand d'adopció de gossos abandonats repeteixi l'èxit de les edicions passades. Eduard Pomar, tinent d'Alcalde de Medi Ambient, ha explicat que el principal objectiu de l'estand és el de sensibilitzar els ciutadans que adoptar un animal abandonat pot evitar el seu sacrifici.

Eduard Pomar

L'objectiu principal és sensibilitzar el ciutadà que abans de comprar un animal el pot adoptar per evitar que el sacrifiquin


Tot i que un dels objectius de la iniciativa és que alguns dels animals de l'estand siguin adoptats durant el mateix cap de setmana, la voluntat de fons és donar a conèixer als santcugatencs la possibilitat d'adoptar animals abandonats i on han de dirigir-se si volen fer-ho. Escoltem Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Més que els animals que es puguin adoptar el que es vol és donar informació per saber on anar a buscar els animals


El tinent d'alcalde també ha recordat que quan s'adopta un animal s'ha de ser conscient de totes les cures que necessita i que per tant ha de ser un acte responsable i meditat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.