El pregó de la Floresta demana a Ingla que atengui 'les demandes del barri'

La Comissió del Centenari reivindica 'el talent florestà' en el discurs d'inici de la Festa Major


Temes relacionats

La Floresta enceta aquest divendres set dies de Festa Major amb una quarantena d'activitats ( 8/jul/19)


  • Comparteix:

La Floresta ha donat el tret de sortida aquest divendres a la seva Festa Major amb un pregó a càrrec de la Comissió del Centenari que, des del Parc de les Dones, ha reivindicat 'el talent florestà'. Els pregoners han recordat la feina feta durant aquest any de celebració del segle de vida del districte i han aprofitat la presència de la nova alcaldessa, Mireia Ingla, per exigir-li que atengui 'les demandes del barri'. Entre les peticions, ajut per crear un 'museu virtual' del barri que permeti emmagatzemar la història del districte i una sala de teatre.



'Per aquí dalt ens bull el cap d'idees, tenim més idees que calers', li han etzibat els membres de la comissió que han entonat el discurs, Laia Guarné i Isidre Marías. Els pregoners també han agraït el suport econòmic que van rebre de l'anterior govern per organitzar el centenari.

L'alcaldessa actual ha recollit el guant. 'Tenim molta feina a fer i teniu el suport d'aquest nou govern que tot just comença a caminar', ha afirmat Ingla, que ha dit que sempre ha estat molt 'receptiva' a les peticions de la Floresta. 'Hi he vingut molt i sempre m'hi he sentit molt benvinguda', ha expressat.

Després del pregó, la celebració ha seguit amb les actuacions del Cor Jabato i de la Coral Tardor, que han posat la cirereta musical a la jornada. La Festa Major de la Floresta continuarà fins diumenge amb activitats diverses. Després de dos dies de pausa, dimecres de la setmana vinent la celebració es reprendrà per acabar el diumenge 21 de juliol.

Consulta la programació en aquest enllaç.




Isidre Marías

Que l'Ajuntament doni suport moral i material a la creació del museu virtual de la Floresta. També ens agradaria tenir una sala de teatre sense tenir l'efecte continu dels trens que passen.

Mireia Ingla

Sempre he estat receptiva de tot allò que demaneu els florestans i florestanes. Tindreu tot el suport del nou govern que comença a caminar. Posem-nos-hi ja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.