Sant Cugat es mulla per l'esclerosi múltiple

Més de 150 persones han participat en l'edició d'enguany del 'Mulla't'


  • Comparteix:

Sant Cugat ha tornat a mostrar la seva cara més solidària aquest diumenge amb la participació a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', que busca conscienciar la població sobre aquesta malaltia i que dona suport a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Més de 150 persones han estat les protagonistes d'un salt coordinat a l'aigua a les piscines del Parc Central per refermar la seva implicació en la lluita contra l'esclerosi múltiple, que afecta 11.000 persones arreu de Catalunya. D'aquesta manera, el nombre de participants creix respecte a l'edició anterior, en la qual van saltar a la piscina prop de 130 persones.

La jornada, que ha arribat a la seva 26a edició, ha recaptat fons al llarg del dia per donar suport a les associacions que lluiten contra aquesta malaltia. Els voluntaris de la FEM han venut merxandatge com samarretes i barrets, i els nedadors han pogut fer un donatiu. La voluntària de l'associació Begoña Vilallonga ha explicat que és 'molt important' que es duguin a terme jornades com aquesta per sensibilitzar la població i recaptar diners per poder continuar amb la investigació de l'anomenada 'malaltia de les mil cares'.

A la cita també hi han participat representants de l'Ajuntament com el tinent d'alcalde Pere Soler, la regidora d'Esports Gemma Aristoy i el regidor de Junts per Sant Cugat Eloi Rovira. Aristoy ha recordat que 'moltes persones pateixen aquesta malaltia de forma discreta' i que 'un petit gest com un salt a una piscina' pot ajudar a donar visibilitat a l'esclerosi múltiple.

El 'Mulla't' ha reunit arreu del país més de 100.000 persones a 650 piscines, la xifra més alta de totes les edicions.




Begoña Vilallonga

És molt important, perquè és una manera de sensibilitzar a tothom i per recaptar diners per recaptar diners per ajudar a les persones afectades.

Gemma Aristoy

És important que hi hagi esdeveniment com aquest per posar de manifest aquesta malaltia que moltes persones pateixen de forma discreta. Aquest salt és un petit gest que dona visibilitat a la malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.