La Festa de Tardor d'enguany plantarà cara a l'emergència social

La celebració obre per primera vegada un concurs per triar cartell


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa de Tardor de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Festa de Tardor de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

La Festa de Tardor ja té tema central. Enguany plantarà cara a l'emergència social després que les entitats participants hagin decidit consensuadament abordar aquesta 'problemàtica'. 'Es tracta d'un tema d'actualitat que crèiem necessari tractar', ha explicat Julià Mestieri en declaracions a Cugat Mèdia. Mestieri també ha detallat que enguany volien fer 'més explícit' el caràcter reivindicatiu de la festa i augmentar la implicació de les entitats.

El lema de la festa serà 'l'Emergència social: les entitats SÍ que hi plantem cara!' en una edició en què Mestieri ha explicat que les entitats també tindran una gestió més directa de les activitats organitzades. 'Les entitats s'encarregaran directament de les activitats, sense que la comissió organitzadora tingui tanta importància', ha dit. Unes activitats que les entitats consensuaran al setembre.

Seguint la filosofia participativa, per primera vegada la festa també obrirà un concurs obert a tothom per triar cartell i no l'encarregarà a un dissenyador local com fins ara. Les il·lustracions, d'estil lliure i relacionades amb la qüestió de l'emergència social i el lema de la festa, es podran presentar a l'Ateneu des de les nou del matí del 2 de setembre a la una del migdia del dia 14 del mateix mes. La persona guanyadora s'endurà 300 euros i un diploma acredidatiu.

Pots consultar les bases del concurs en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.