Anhel celebra el segon aniversari als Jardins del Monestir

L'entitat ofereix diverses ajudes sobre el dol i la pèrdua d'un nadó amb un ventall d'activitats ben diverses


  • Comparteix:

El logotip de l'associació / Foto: Associació Anhel Vallès

El logotip de l'associació / Foto: Associació Anhel Vallès

Anhel, l'associació de famílies en dol del Vallès, celebra el segon aniversari aquest dissabte. Després d'un parell d'anys, l'entitat ofereix diverses ajudes sobre el dol i la pèrdua d'un nadó. La festa tindrà lloc als Jardins del Monestir, de dos quarts de sis a dos quarts de nou de la tarda. Entre les diferents propostes de la festa destaquen les bombolles de sabó gegants, un espai nadó, la venda solidaria de pastissos, manualitats per als més petits i un racó de llibres sobre dol entre d'altres. L'acte conclourà amb la lectura d'un manifest i un concert de tancament.

Fa dos anys, cinc dones implicades en el dol gestacional i perinatal, van crear l'associació Anhel amb l'objectiu d'ajudar i donar suport a les famílies afectades. Amb l'ajut de recursos externs, com ara psicòlegs, ofereixen suport per a qui ho necessita. Encara que inicialment només tractessin sobre el dol i la pèrdua, s'han adaptat a altres temes relacionats com per exemple el dol gestacional i perinatal, el dol per infertilitat, afrontar un nou embaràs, la prematuritat i l'interrupció de l'embaràs.

Anhel difon l'esdeveniment a través del lema 'donar visibilitat a allò que ningú no veu o no vol veure', amb la voluntat de mostrar una realitat que pot arribar a ser traumàtica per a les famílies. Tot plegat una festa familiar que l'organització oferirà de manera totalment gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.