Mor Rosa Peris, membre del secretariat de l'ANC de Sant Cugat

Peris estava vinculada a la vida política de Sant Cugat


  • Comparteix:

Rosa Peris al centre en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Rosa Peris al centre en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

La membre de l'ANC de Sant Cugat Rosa Peris ha mort aquest dimarts, segons ha comunicat l'entitat. Peris era membre des de l'any passat del secretariat de la secció local de l'ANC i havia estat vinculada a diverses organitzacions polítiques de la ciutat com Unió Democràtica de Catalunya (UDC) i més tard amb Demòcrates, de la qual va formar part dels comitès local, comarcal i nacional. La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dimecres a les set de la tarda al tanatori de Sant Cugat.

El coordinador de l'ANC de Sant Cugat, Xavier Palet, ha tingut un record per a Peris aquest dimarts durant la concentració de l'ANC, on també s'ha fet un minut de silenci. Palet ha definit Peris com una persona molt estimada, honesta i compromesa, i ha destacat la seva trajectòria política des de l'àmbit local.




Xavier Palet

La Rosa no es mereixia morir. Era una persona absolutament honesta i compromesa amb la llibertat i independència d'aquest país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.