Finalitza la restauració de la Font del Fumet

L'espai havia quedat amagat per culpa del creixement de la vegetació


  • Comparteix:

El pressupost de la restauració ha estat de 20.000 euros / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El pressupost de la restauració ha estat de 20.000 euros / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La Font del Fumet ja torna a ser a la vista de tothom. Gràcies als diners de lliure disposició del consell de barri de la Floresta, l'Ajuntament ha restaurat l'espai al voltant de la font, que havia quedat amagada amb els anys per culpa de la vegetació.

Situada en una zona boscosa entre el carrer Font del Fumet i l'avinguda de Pere Planas, l'Ajuntament ha recuperat la font amb un pressupost de 20.000 euros. Les tasques de reparació que s'han fet han estat arranjar el frontal de l'estructura de la font, desbrossar el terreny, ampliar la zona d'estada i construir un mur de gabions per contenir les terres. També s'ha posat una malla de contenció a l'entorn de la font i s'ha plantat vegetació que, quan creixi, cobrirà la malla.

La recuperació de la font



Patrimoni històric de la Floresta, l'objectiu de la restauració era recuperar el que ha estat un lloc emblemàtic on les famílies anaven a buscar aigua fa anys. De nou, tant famílies com excursionistes podran gaudir d'un nou espai de trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.