Una gran tempesta provoca afectacions a diversos punts de Sant Cugat

Es registren inundacions de locals i de carrers, Protecció Civil crida a extremar la precaució


  • Comparteix:

Una forta tempesta ha descarregat aquest dimecres a la tarda sobre la ciutat i ha provocat diverses afectacions a la mobilitat i inundacions a locals de la ciutat, entre ells, diversos punts del Centre Comercial. Protecció Civil ha posat en prealerta el pla INUNCAT a la comarca i crida a extremar la precaució davant les inclemències meteorològiques. Una vegada finalitzat l'episodi, que ha registrat una vintena d'incidències, tres patrulles de la Policia Local i dues de Protecció Civil estan activades per atendre qualsevol incident derivat de l'episodi de pluges.

Arbres caiguts i petites inundacions
La tempesta ha provocat arbres caiguts i inundacions a diversos establiments, a més d'autèntics rius que baixaven per carrers com el carrer de Josep Vidal, l'avinguda de Gràcia, la Rambla del Celler, el passeig del Nard, l'estació de la Floresta i el passeig de Francesc Macià. Els arbres han caigut el carrer de Carles Riba, el de Domènec Oristrell, a l'avinguda de la Clota i prop del Junior i a l'avinguda de Rius i Taulet, a més de la caiguda de branques en altres punts de la ciutat. Un d'aquests arbres, que estava en una finca privada però ha caigut en via pública, ha impactat contra un cotxe.

En total, han estat una vintena d'incidències. Els Bombers, per altra banda, també han rebut una quinzena d'avisos. Tres patrulles de la Policia Local i dues de Protecció Civil estan activades per atendre qualsevol incidència derivada de l'episodi de pluges.

El consistori ja havia pres mesures prèvies, com la retirada de contenidors en zones especialment sensibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.