Més de 19 litres per metre quadrat en 30 minuts a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un dels carrers afectats per la forta pluja / Foto: Cugat Mèdia

Un dels carrers afectats per la forta pluja / Foto: Cugat Mèdia

L'episodi de pluja d'aquest dimecres ha deixat a Sant Cugat 22,2 litres per metre quadrats acumulats durant tot el dia. D'aquests, 19,1 van caure en només mitja hora, entre dos quarts de vuit i les vuit del vespre, segons les dades l'estació meteorològica del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), situada al CAR de Sant Cugat. A més, la forta precipitació va anar acompanyada de vent. A Sant Cugat, s'han registrat ratxes màximes de 76,7 quilòmetres per hora, coincidint amb el moment de major intensitat de la pluja, tot i que en aquest interval la velocitat mitjana del vent va ser de 13,3 quilòmetres per hora. Com a conseqüència, a la ciutat s'han registrat nombroses incidències.

A més, la tempesta va comportar un descens de la temperatura a la ciutat. L'estació ubicada a Sant Cugat també ha registrat una baixada de la temperatura mitjana de més de set graus en 30 minuts. Així, entre les set de la tarda i dos quarts de vuit, hi havia al municipi 24,8 graus de mitjana. Mitja hora més tard, la temperatura era de 17,2 graus.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.