Recoder es congratula que Salut reconegui deficiències al servei d'ambulàncies


  • Comparteix:

Recoder assegura que continuarà insistint al govern català perquè millor el servei i posin un VAM

Recoder assegura que continuarà insistint al govern català perquè millor el servei i posin un VAM

L'alcalde, Lluís Recoder, ha manifestat la seva satisfacció davant el reconeixement, per part de la consellera de Salut, que el transport d'emergències al nostre municipi és deficient. Segons l'alcalde, aquest ha de ser el primer pas per resoldre el problema, tot i que ha assegurat que des de l'Ajuntament continuaran insistint per millorar el serveis d'ambulàncies i perquè es destini un VAM a la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

El reconeixement per part de la consellera de Salut que el servei de transport d'emergències és deficient a la zona de Sant Cugat i Rubí ha estat molt ben rebut per l'alcalde de la nostra ciutat. I és que, per a Lluís Recoder, el primer pas per resoldre un problema és reconèixer que existeix, tal i com entén que ha fet la consellera Marina Geli.

Tot i això, Recoder ha afegit que des de l'Ajuntament continuaran insistint al govern català perquè es millori el servei i, sobretot, es posi un Vehicle d'Atenció Medicalitzada (VAM) a la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Escoltem-lo.

Lluís Recoder

Si la Generalitat és conscient que a Sant Cugat hi ha un problema amb les ambulàncies i que el fet que no tinguem un VAM és un problema, és la primera passa per arreglar-ho.


Recordem que a mitjans de novembre, l'alcalde va fer arribar una carta al departament de Salut manifestant la seva preocupació pel 'deficient' funcionament del servei d'ambulàncies al nostre municipi i demanant també un VAM per la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, ja que actualment aquest vehicle ha de venir des de Terrassa.

Tot i que en un primer moment, des de la secretaria general del 061 van assegurar no tenir coneixement d'aquesta carta, la consellera de Salut ha afirmat haver-la rebut i s'ha compromès a estudiar el problema en el marc de la nova concessió del transport d'emergències, que s'ha de resoldre aquest 2005.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.