Una setantena de persones es concentra per rebutjar l'assassinat masclista de Terrassa


  • Comparteix:

Un moment del minut de silenci / Foto: Cugat Mèdia

Un moment del minut de silenci / Foto: Cugat Mèdia

Una setantena de persones s'ha concentrat aquest dijous davant l'ajuntament per rebutjar l'assassinat masclista d'aquest dimecres a Terrassa. Amb un minut de silenci, regidors de govern i oposició i treballadors municipals han respost a la convocatòria per manifestar la seva repulsa al crim i fer una crida a acabar amb la violència masclista. La tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Ocupació i Empresa, Elena Vila, que ha presidit l'acte, ha assegurat que sortiran 'tantes vegades com siguin necessàries' a condemnar fets com aquest i ha assegurat que el govern treballa en un nou pla contra la violència contra les dones.

Vila ha explicat que és un projecte que s'està treballant des de l'àrea de Drets Socials i Igualtat, encapçalada per Núria Gibert, i que estarà llest al setembre. La socialista també ha remarcat la importància d'expressar el rebuig públicament i de fer 'tot el possible' per fer desaparèixer la violència masclista de Sant Cugat.

El Consell Comarcal també expressa el seu suport
Els treballadors de l'ens supramunicipal també s'han sumat al rebuig a la violència masclista. Els concentrats han fet un minut de silenci per condemnar l'assassinat i mostrar el suport a 'família, amistats i ciutadania de Terrassa'.

Concentració davant el Consell / Foto: Consell Comarcal
Concentració davant el Consell / Foto: Consell Comarcal



Elena Vila

Aquest Ajuntament, com no podia d'una altra manera, estarà al costat d'aquestes dones i en contra de la violència masclista de la manera que tenim com a societat, sortint al carrer i prenent les mesures necessàries perquè aquests fets no es tornin a produir ni a Terrassa ni enlloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.