Els jocs de taula i la xocolata calenta agafen protagonisme en el segon dia de Festa Major a Sol i Aire

Els organitzadors de la celebració han modificat les activitats davant la previsió de pluja


  • Comparteix:

El barri santcugatenc de Sol i Aire ha viscut aquest dissabte una jornada de Festa Major marcada per l'amenaça de la pluja, que ha obligat als organitzadors de la celebració ha modificar les propostes d'aquest segon dia de celebració. D'aquesta manera, s'han anul·lat els jocs d'aigua infantils i la gimcana naturalista i s'han avançat els jocs de taula, que en principi s'havien de celebrar diumenge. Els veïns del barri sí que han pogut gaudir finalment de la xocolata amb pastes, que ha posat el punt final a les activitats del dia.

La Festa Major de Sol i Aire, que va donar el tret de sortida aquest divendres amb una projecció d'imatges històriques del barri, arriba enguany al seu 25è aniversari. Per celebrar-ho, l'inici de la festivitat va comptar amb la presència de Joan Aymerich, Lluís Recoder, Mercè Conesa, Carmela Fortuny i Mireia Ingla, els alcaldes i alcaldesses de la ciutat dels últims anys. A l'acte també hi van acudir regidors dels grups municipals del consistori.

Per la seva banda, el president del Grup d'Autoprotecció i vicepresident de l'Associació de Veïns i Propietaris, Manel Soler, va rebre una placa commemorativa amb motiu del quart de segle de Sol i Aire.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.