Els treballadors de Glovo faran vaga aquest dijous

Els 'glovers' no només volen denunciar el tracte que reben per part de l'empresa, sinó també dels establiments


  • Comparteix:

Les últimes protestes de Glovo van tenir lloc el 26 de maig passat, quan va morir atropellat un dels repartidors / Foto: ACN

Les últimes protestes de Glovo van tenir lloc el 26 de maig passat, quan va morir atropellat un dels repartidors / Foto: ACN

Els repartidors de la popular plataforma Glovo estan convocats a una vaga aquest dijous. El motiu de la concentració és protestar contra les condicions laborals i el tracte que reben per part de l'empresa, especialment la 'falsa' flexibilitat de l'horari laboral. També denuncien la pressió per finalitzar les comandes abans que se superi el límit d'espera, a més d'un sistema de puntuació 'ineficaç'. D'altra banda, els repartidors volen protestar contra el tracte que reben per part d'alguns establiments.

Així, aquest dijous els treballadors de la plataforma de comandes a domicli, també coneguts com a 'glovers', estan convocats a una concentració davant la Sagrada Família a partir de les dotze del migdia. De moment, l'empresa no ha fet cap comunicat. Glovo també reparteix a Sant Cugat i a Rubí, ciutats on va arribar el 29 d'octubre de l'any passat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.