Valldoreix incorpora el seu primer punt gratuït de recàrrega per a vehicles elèctrics

L'estació es troba davant l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Valldoreix ja disposa del seu primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. Ubicat davant l'EMD, a la nova plaça de Pompeu Fabra, el servei és totalment gratuït i es pot utilitzar durant un màxim de dues hores per usuari. Aquesta primera estació, que està en funcionament des de finals de juliol, pretén obrir una xarxa pública de recàrrega a Valldoreix. Es preveu que en un futur s'instal·lin a la zona més punts de recàrrega per als vehicles elèctrics com, per exemple, a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha explicat a Cugat Mèdia que l'objectiu d'haver incorporat aquests primers punts de recàrrega per a vehicles elèctrics és per posar Valldoreix 'al dia' i 'aplicar les noves tecnologies que van apareixent'.

El punt disposa de dues places d'aparcament i dos carregadors. Per utilitzar-lo, l'usuari s'ha de descarregar al mòbil l'aplicació ElectroMaps, disponible per a iOS i Android, i registrar-s'hi. S'ha de buscar el punt de càrrega de Valldoreix a través del cercador de l'app i activar-lo des del mateix mòbil. Un cop seguits aquests passos, ja es pot carregar el vehicle. En les properes ocasions, amb l'usuari ja registrat, només caldrà escanejar el Codi QR.


Josep Puig

Aquest és el primer punt de càrrega, està previst posar-ne a més llocs, però aprofitant que havíem remodelant aquest parc d'aquí hem incorporat aquests punts per anar-nos posant al dia i aplicant les noves tecnologies que van apareixent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.