Afectacions al trànsit a l'avinguda de Cerdanyola a partir de dimecres per la vianantització


  • Comparteix:

Continuen les obres a l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Cugat Mèdia

Continuen les obres a l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Cugat Mèdia

Les obres de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola no s'aturen per vacances. Durant aquest agost es preveu formigonar el tram que actualment està en obres, començar el clavegueram del tram restant fins al carrer de Montserrat i fer l'arranjament i formigonat de la cruïlla amb el passeig de Torre Blanca. Estava previst que les obres comencessin aquest dilluns però finalment ho faran dimecres. Les actuacions provocaran un tall en la cruïlla de l'avinguda de Cerdanyola amb el carrer de Montserrat i es restringirà la circulació en els trams del passeig de Torre Blanca, entre la plaça d'en Coll i el carrer del Vallès, i de l'avinguda de Cerdanyola, entre el carrer Borrell i el passeig de Torre Blanca.

Transport públic
Les obres també afectaran el transport públic. Des d'aquest dilluns i fins el 4 d'octubre queda anul·lada la parada d'autobús de l'avinguda de Cerdanyola. Les línies L1, L8 i L9 tindran temporalment la parada a la Rambla del Celler amb el Parc de la Pollancreda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.