Diversos talls de trànsit per les obres de reurbanització carrer de Can Llobet de la Floresta


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

Les obres de remodelació del carrer de Can Llobet, a la Floresta, provoquen diversos talls de trànsit des d'aquest dimecres i fins divendres. Aquests tres dies d'agost s'aprofitaran per asfaltar el carrer de Can Llobet i arranjar la cruïlla amb l'avinguda Verge de Montserrat i el passeig de la Floresta amb una illeta perquè faciliti la mobilitat, uns treballs que provocaran diverses afectacions del trànsit a la zona.

Les actuacions provocaran restriccions en el trànsit
- L'avinguda Verge de Montserrat, entre la carretera de Vallvidrera i la Baixada de Can Llobet, quedarà tallada al trànsit i només hi podran accedir el veïnat i comerciants. Aquest tram funcionarà, aquests tres dies, com un carrer sense sortida.

- El carrer dels Pinyonaires estarà tallat i no hi podrà accedir cap vehicle.

- El passeig de la Floresta, entre la Baixada de Can Llobet i el carrer de Bona Vista estarà tallat a la circulació i no hi podrà accedir cap vehicle.

- La Baixada de Can Llobet continuarà tallada fins a finals d'agost o principis de setembre.

Les obres, que està fent l’empresa Catalana de Inversión y Construcción Tres, SL, van començar a finals de maig i consisteixen en la renovació de la xarxa d’aigües, la reordenació dels serveis i la renovació del paviment amb plataforma única per pacificar el trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.