Fortuny demana una rectificació sobre les acusacions de facturació irregular

La portaveu de Junts apunta a una estratègia per 'erosionar' el seu partit i justificar un pacte de govern 'antinatura'


  • Comparteix:

Carmela Fortuny, durant un ple d'aquest mandat / Foto: Localpres

Carmela Fortuny, durant un ple d'aquest mandat / Foto: Localpres

La portaveu de Junts i exalcaldessa, Carmela Fortuny, rebutja 'frontalment' les acusacions d'irregularitats en la facturació que ha fet l'actual equip de govern des que la Fiscalia va requerir factures de l'exercici 2018 a denúncia del grup municipal de Cs. Fortuny remarca que 'ni una sola factura' en el seu període a l'alcaldia va ser tirada endavant sense el coneixement de l'interventor i que, de fet, va treballar amb ell un nou procediment de contractació que posés punt final a algunes deficiències que s'havien detectat.

La portaveu dels postconvergents assegura que es tracta d'una maniobra destinada a 'erosionar' el seu grup i que és un atac contra els 'serveis tècnics i jurídics' de l'Ajuntament per justificar un govern 'antinatura'. Titlla les acusacions d''infundades' i les atribueix a un 'desconeixement' del funcionament de les institucions. Fortuny ha demanat, en declaracions a Cugat Mèdia, 'veracitat i rigor en la gestió', el mateix que, segons ha afirmat, va instaurar-se amb el nou procediment de contractació elaborat de la mà de l'interventor i la secretària de l'Ajuntament durant el seu mandat.

Fortuny reclama, per tant, una 'rectificació' per part del govern i assegura que, tot i que no espera que tot plegat tingui recorregut, el seu grup es reserva la possibilitat de prendre mesures 'polítiques i jurídiques' per defensar la seva feina 'i la dels tècnics'.




Carmela Fortuny

Vull deixar ben clar que no hi ha ni una sola factura que hagi estat tirada endavant pels òrgans tècnics i administratius que no hagin passat pels òrgans d'intervenció i jurídics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.