Les seccions podran tornar a La Unió a l'octubre

Falten alguns detalls, com moblar els espais, perquè estigui tot llest


Temes relacionats

Entusiasme dels socis de La Unió Santcugatenca amb les remodelacions de la seu (19/jul/19)

Visita per dins la nova Unió amb Cugat Mèdia (19/jul/19)


  • Comparteix:

Els socis van poder visitar la nova seu aquest juliol / Foto: Cugat Mèdia

Els socis van poder visitar la nova seu aquest juliol / Foto: Cugat Mèdia

Les seccions de La Unió estrenaran la nova seu entre aquest octubre i aquest novembre. Així ho ha confirmat la tinenta d'alcaldia de Cultura, Educació, Esports i Joventut, Esther Madrona, que en una entrevista a Cugat Mèdia ha explicat que 'falta moblar els espais' i que finalment s'ha hagut d'endarrerir algunes setmanes l'entrada perquè 'el procediment administratiu és llarg'.

L'estrena, que estava prevista pel setembre, suposarà el retorn a casa d'unes seccions que han estat repartides per diversos espais de la ciutat. Madrona, que abans de les eleccions formava part de la junta de La Unió, ha explicat que espera que la infraestructura torni a ser un 'punt de trobada cultural i social de Sant Cugat' una vegada recuperi l'activitat.

La titular de Cultura ha admès, això sí, que el teatre encarà haurà d'esperar uns mesos abans no estigui llest. La intenció és que sigui un espai polivalent que pugui encabir propostes de tota mena.

La nova Unió per dins


La nova Unió és un dels projectes més esperats a la ciutat. L'històric edifici del carrer d'Anselm Clavé va ser enderrocat pels greus problemes estructurals i la nova casa de l'entitat neix amb la voluntat de mantenir-ne els aspectes més reconeixibles, com el pati interior, però amb un rentada de cara que li permetrà tornar a bullir d'activitat cultural.



Esther Madrona

L'entrada real de les seccions serà a partir de l'octubre-novembre. Tenim la vista posada en què les seccions puguin tornar a La Unió i l'espai es torni a convertir en un punt de trobada cultural i social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.