La pista del pav2 de la Rambla del Celler estarà llesta per a l'inici de la temporada


Temes relacionats

La tempesta fa malbé el parquet del pav2 de la Rambla del Celler (18/jul/19)


  • Comparteix:

La tempesta de mitjans de juliol va fer malbé el parquet del pav2 / Foto: Cugat Mèdia

La tempesta de mitjans de juliol va fer malbé el parquet del pav2 / Foto: Cugat Mèdia

Els desperfectes del parquet del pav2 de la Rambla del Celler, provocats per goteres i filtracions després de la forta tempesta de mitjans de juliol, estaran arreglats al setembre amb l'inici de la nova temporada. Així ho ha confirmat la tinenta d'alcaldia de Cultura, Educació, Esports i Joventut, Esther Madrona, en una entrevista a Cugat Mèdia, on també ha assegurat que 'ja s'hi està posant solució'. En qualsevol cas, tot i que la previsió és que es pugui començar la temporada al pav2, l'Ajuntament treballa ja amb equipaments alternatius per si no s'arribés a temps.

El pav2 és 'un pavelló dels més vells' que té Sant Cugat, ha explicat Madrona, i el pas dels anys i l'ús intens han acabat 'passant factura'. Arran de la tempesta, el parquet té 'zones impracticables' però 'hi ha una empresa que ja hi està treballant' per intentar que no torni a haver-hi goteres ni filtracions en cas que es repeteixi un episodi de fortes pluges.

El passat 18 de juliol va caure a Sant Cugat una forta tempesta. L'aigua de la pluja es va filtrar per les portes del passatge Baró de Coubertin fins a la pista de joc i va provocar que diferents parts d'una meitat del camp es bufessin. La situació es va agreujar més per un nou episodi de goteres que va patir el pavelló amb la mateixa tempesta.


Esther Madrona

És un pavelló dels més vells que tenim. El pas dels anys i el desgast, en el bon sentit de la paraula, acaba passant factura. Hi ha una empresa que ja hi està treballant i intentarem que no tornin a haver-hi goteres per dalt ni filtracions per baix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.