Serveis mínims del 40% a Rodalies durant la vaga d'aquest dimecres a Renfe


  • Comparteix:

La línia R8 dóna servei a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La línia R8 dóna servei a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Ministeri de Foment han establert un serveis mínims del 40% per als trajectes de Rodalies durant la vaga parcial convocada aquest dimecres pel sindicat CGT. Així, entre les dotze del migdia i les quatre de la tarda i de vuit del vespre a la mitjanit només circularan quatre de cada deu trens, mentre que fora d'aquestes franges el servei serà l'habitual. Segons ha explicat Renfe en un comunicat, els viatgers que resultin afectats per l'aturada podran sol·licitar un canvi o reemborsament del bitllet sense cap cost addicional. La convocatòria es repetirà el pròxim 30 d'agost i l'1 de setembre, coincidint amb l'operació tornada.

D'altra banda, durant el període d'aturades parcials, la mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s'assegurarà amb un servei del 78% dels trens afectats, que són aquells que es realitzen amb personal de Barcelona. Pel que fa els serveis Avant el serveis essencials són del 65%.

La CGT ha convocat aquestes aturades per reclamar diverses millores, com un augment de les taxes de reposició, la conciliació familiar, que s'aturi l'externalització dels serveis o el dret a promoció interna, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.