El bosc de Volpelleres estarà tancat dues setmanes per obres de pavimentació als camins

Els treballs tindran lloc entre el 26 d'agost i el 9 de setembre


  • Comparteix:

El bosc de Volpelleres, el pulmó del barri / Foto: Cugat Mèdia

El bosc de Volpelleres, el pulmó del barri / Foto: Cugat Mèdia

A partir d'aquest dilluns no es podrà passejar pel bosc de Volpelleres. Serà només durant dues setmanes, mentre durin les obres de pavimentación dels camins d'aquesta zona natural. Es tracta d'una mesura de seguretat, ja que mentre durin els treballs hi transitaran camions i maquinaria pesada. A més, el temps de tancament dona temps suficient perquè el nou paviment s'endureixi.

Aquesta és la segona fase de les obres de millora del bosc, que garanteix l'accessibilitat, tant per a persones com per a vehicles de manteniment. Els treballs comencen dilluns 26 d'agost i acabaran el 9 de setembre.

La primera fase dels treballs es va executar fa dues setmanes i només va afectar la zona més propera a l'estació de FGC de Volpelleres.

Tot plegat és un projecte de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) consensuat amb l'Ajuntament i representants de Volpelleres Viu, de l'Associació de Veïns del barri, de l'institut Leonardo i de l'escola Pins del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.