L'escena competitiva del videojoc 'Super Smash Bros. Ultimate' es dona cita a Valldoreix


  • Comparteix:

Una cinquantena de joves van participar l'11 d'agost al torneig Valldoreix Post Office, una competició del videojoc de Nintendo Switch 'Super Smash Bros. Ultimate'. La trobada, amb el suport de l'Associació de Veïns de la Serreta, va aplegar desenes de persones al Casalet del territori, que van gaudir dels combats d'aquest joc de lluita que reuneix els personatges més emblemàtics del món de l'entreteniment electrònic. Marc Briansó es va proclamar campió del torneig, imposant-se en tots els encreuaments que va afrontar.

L'escena competitiva de 'Super Smash Bros. Ultimate' és una de les més potents d'arreu del món, amb milers de seguidors arreu del món. De fet, la retransmissió dels combats d'aquest joc que van tenir lloc aquest agost durant l'EVO (la competició més important de videojocs de lluita, que té lloc a Las Vegas) va batre el rècord d'audiència a la plataforma de videostreaming Twitch, amb gairebé 300.000 espectadors.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.