Els Mossos investiguen les presumptes agressions a dos vigilants d'una finca de Volpelleres

Els presumpte autor està identificat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels pisos ocupats / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu dels pisos ocupats / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra investiguen dos incidents amb dos vigilats de seguretat d'un edifici del carrer de Benet Cortada, a Volpelleres, on dos dels pisos estan ocupats. Segons ha pogut saber Cugat Mèdia, els fets es van produir la setmana passada quan una de les persones que ocupa un dels habitatges, propietat de Banc Sabadell, va intentar accedir a l'edifici i aquest va ser reduït per la seguretat privada. Més tard es va presentar amb una pistola i va amenaçar un altre vigilant. Els fets han estat denunciats i, segons han confirmat a Cugat Mèdia els Mossos d'Esquadra, el presumpte autor ha estat identificat i està a l'espera de ser citat a declarar per lesions, amenaces i danys.

Els pisos van ser ocupats a finals de l'any passat quan els habitatges estaven buits. Inicialment es van ocupar quatre immobles i ara en queden dos. Davant aquesta situació, la propietat ha contractat seguretat privada i ha iniciat el procés judicial de desallotjament, tot i que el banc va assegurar en el seu moment que en cas de detectar que es tracta de famílies en situació de vulnerabilitat s'iniciarà una negociació per trobar una solució.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.