Sant Cugat, en alerta per possibilitat de pluges intenses

El Servei Meteorològic de Catalunya avisa que les precipitacions poden afectar la comarca a partir del migdia


  • Comparteix:

La pluja pot ser intensa a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La pluja pot ser intensa a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) informa que aquest dijous hi ha probabilitats que la comarca es vegi afectada per pluges intenses que poden arribar en forma de tempesta i calamarsa acompanyades per ratxes fortes de vent. Segons la informació del SMC, el perill màxim al Vallès Occidental serà de 2 sobre 6. Cugat Mèdia informarà de tot plegat i de qualsevol incidència al minut.

En cas d'aiguat, Protecció Civil recomana a la ciutadania prendre mesures preventives com revisar les taulades, tenir localitzats els interruptors i tenir els telèfons mòbils carregats. Fora de casa, cal buscar un refugi si la pluja és molt intensa. En cas de conduir, cal extremar les precaucions. Allunyar-se de les rieres, no travessar bassals i sortir del cotxe en cas que aquest comenci a flotar són algunes de les recomanacions bàsiques.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.