L'escena punk catalana se cita el 21 de setembre a Sant Cugat

La 1a edició del festival PunKugat portarà cinc grups del gènere al parc de Can Vernet


  • Comparteix:

Cartell del PunKugat / Foto: PunKugat

Cartell del PunKugat / Foto: PunKugat

Panellet, Zombi Pujol, Zerzedilla, Meconio i els santcugatencs Dröpools són els grups que protagonitzaran el PunKugat, el primer festival de punk de Sant Cugat, que tindrà lloc el dissabte 21 de setembre al parc de Can Vernet a partir de les sis de la tarda. La intenció del festival, organitzat per Cal Temerari, la Penya Records i Koklif, és consolidar-se a la ciutat i que es pugui celebrar anualment.

L'organització ha volgut tenir representació, amb les cinc bandes, tant de diferents punts del territori com d'estils de música diferents dins del gènere punk. El membre de Cal Temerari Ignasi Bea ha destacat 'l'auge' de l'escena punk catalana i ha assegurat que la intenció és convertir Sant Cugat en 'una cita més d'aquest circuit'.

Aquesta primera edició, doncs, és una 'prova pilot' per veure 'com reacciona la gent' i, a partir d'aquí, 'anar creixent'.




Ignasi Bea

Hem intentat que els cinc grups no només fossin representatius del territori, sinó també de les diferents vessants del gènere. Fa temps que volíem fer un festival així perquè l'escena del punk catalana està bastant en auge, no només pels grups sinó també per festivals. Volem que Sant Cugat sigui una cita més d'aquest circuit.

Ignasi Bea

Aquest any és una prova pilot. Són cinc grups, està prou bé, però la intenció és que, si funciona, tenir PunKugat anualment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.