L'Ajuntament espera tenir adjudicat el nou concurs de publicitat al gener


  • Comparteix:

Façana de l'ajuntament / Foto: Ajuntament

Façana de l'ajuntament / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament està redactant les bases del nou concurs per a l'adjudicació del servei d'informació, comunicació i difusió d'activitats municipals, després de desestimar l'anterior. Així, queda definitivament anul·lat l'anterior, que havia provocat les queixes dels partits llavors a l'oposició per uns requisits que semblaven 'fets a mida' i al qual només es va presentar el 'Tot Sant Cugat'. El nou equip de govern espera tenir adjudicat el servei de publicitat al gener.

La resolució de l'antic concurs ja va ser aturada temporalment per l'anterior equip de govern davant les crítiques i la moció aprovada pel ple que demanava l'anul·lació del procediment. De fet, l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) també es va pronunciar arran d'una denúncia anònima i en el seu informe considerava que els requisits del concurs 'no han estat prou respectuosos amb el principi de competència'. Entre d'altres, l'ACCO apuntava que no està justificat que el contracte no es dividís per lots (premsa, digital...) o per què es va incloure la mida de la publicació com a requisit per a la prestació del servei.

A més, Cs i el PP van presentar davant el Tribunal Català de Contractes dos recursos per presumptes irregularitats en les clàusules del concurs, sobre els quals no s'ha pronunciat.

Ara, el nou equip de govern l'ha desestimat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.