L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix referma la identitat del territori

L'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD de Valldoreix volen potenciar les seves relacions


  • Comparteix:

Imatge de l'homenatge a l'associació de propietaris i veïns de Valldoreix / Font: Cugat Mèdia

Imatge de l'homenatge a l'associació de propietaris i veïns de Valldoreix / Font: Cugat Mèdia

L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix ha commemorat els 100 anys de l'entitat aquest dissabte a la seu de l'EMD amb un homenatge als expresidents i la presentació del llibre de l'entitat, escrit per Juanjo Cortés. El president de l'associació, Antonio Zamora, ha destacat que l'entitat va ser l'embrió de l'actual EMD i que seguiran treballant per potenciar el territori a nivell cultural i social. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, han refermat la voluntat de revisar el conveni entre les dues administracions i potenciar la seguretat del territori.

Homenatges històrics
L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix va nèixer el 1918 i va servir per potenciar el teixit associatiu, cultural i econòmic de Valldoreix. Després de 100 anys, l'entitat ha volgut retre diferents reconeixements i un d'ells a dues figures principals a títol pòstum com són els primers presidents de l'associació, Ramon Escayola i Josep Maria Coll. Familiars dels dos expresidents han rebut el llibre del centenari i una placa commemorativa. Altres presidents vius de l'entitat com Rafael Vila, Nicolás Canela, Jordi Cufí i Antonio Zamora també han estat homenatjats.

El llibre del centenari
'L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix 100 anys al servei del poble' escrit per l'historiador Juanjo Cortés també ha tingut el seu espai en aquest acte. Una publicació que fa un recorregut pel centenari de l'entitat i explica les diferents etapes viscudes amb els 24 presidents que han estat al capdavant de l'associació. Un futur que està assegurat segons el president, Antonio Zamora, i que vol potenciar les activitats culturals i socials al territori.

Potenciar l'entesa Valldoreix- Sant Cugat
L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha ressaltat que cal revisar el conveni amb l'EMD de Valloreix i escoltars els veïns perquè se sentin 'reconeguts' amb les millores que necessita el territori. El president de l'EMD, Josep Puig, ha destacat les paraules d'Ingla i creu que cal treballar de manera conjunta per assolir nous reptes. Més d'un centenar de persones han assistit a l'acte.






Antonio Zamora

És un dia històric per l'associació. Hem de seguir treballant per Valldoreix.

Mireia Ingla

La seguretat preocupa els veïns i terballarem per millorar-ho.

Josep Puig

Felicito l'alcaldessa per les ganes de millorar les relacions amb Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.