El CASC participarà en el dotzè aniversari del jove pressumptament assassinat per un policia a l'Hospitalet

Societat

Publicat el 13/des/04 per Joan Lluis Garcia Del Moral

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) vol recordar l'assassinat de Pedro, pressumptament a mans d'un membre de paisà de la Policia Nacional, a l'Hospitalet ara fa dotze anys. Per això, se sumen a les concentracions que els familiars de la víctima realitzaran el proper dimecres 15, data de l'aniversari dels fets.

El CASC participarà en les dues concentracions que serviran per recordar Pedro, el motorista assassinat ara fa dotze anys a l'Hospitalet. El jove va morir quan un conductor, que segons la família era un Policia Nacional de paisà, li va disparar amb la seva arma després de discutir per un incident de trànsit. Xavier Araujo, membre del CASC, ha volgut denunciar el fet que hi hagi gent que posseeixi armes, perquè segons ell en un moment de ràbia es poden utilitzar.

Xavier Araujo

Volem denunciar que la gent té armes a casa seva i que les treu i que en un moment de ràbia la pot utilitzar


La vinculació del CASC amb els familiars de Pedro es remunta a l'any passat, quan aquests van participar en una xerrada al local de La Guitza. La capacitat de lluita del pare de Pedro és el que més va sorprendre a Xavier Araujo.

Xavier Araujo

Jo el Pedro no el vaig conèixer mai, però he conegut els pares i m'ha copsat el seu testimoni


Les dues manifestacions en les que participarà el CASC són a L'Hospitalet. La primera aquest dimecres a les 11 del matí, davant dels jutjats, i la segona a les vuit de la tarda al lloc on va morir el jove.