El CPA comença el curs amb la intenció d'augmentar la participació i obrir-se a Sant Cugat

L'exalcaldessa Mercè Conesa serà la segona sòcia d'honor de l'entitat, després de Justo Molinero


  • Comparteix:

Membres de la junta del CPA de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Membres de la junta del CPA de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Centro Popular Andaluz (CPA) arrenca el curs amb nous cursos i activitats. Alguns són recuperats d'altres anys, com el d'informàtica i l'anglès, i d'altres s'estrenen, com el d'escriptura creativa. Tot plegat per obrir-se tant a Sant Cugat com a fora del municipi, donar-se a conèixer i augmentar la participació. Entre les activitats destacades de l'any, durant la celebració del seu 42è aniversari a l'octubre, l'entitat reconeixerà l'exalcaldessa i expresidenta de la Diputació, Mercè Conesa, com a sòcia d'honor. Fa dos anys, pel 40è aniversari, el comunicador Justo Molinero ja va rebre aquesta distinció.

El CPA també ofereix cursos de sevillanes, dansa oriental i ioga, a més d'augmentar amb una nova línia el flamenc. L'entitat, en paraules del seu president, Miquel Jiménez, i després de reunir-se amb l'alcaldessa, Mireia Ingla, té la intenció d'incrementar la col·laboració i fer xarxa amb altres entitats de la ciutat, així com compartir l'espai de què disposen. A banda de la caseta de Festa Major, el CPA vol millorar la difusió de la seva activitat a tota la ciutadania. De moment, començaran amb la participació a la Festa Major de Coll Favà el cap de setmana del 19 i 20 d'octubre.

I el 25 del mateix mes serà el torn de la celebració del 42è aniversari del CPA amb el protagonisme de la presentació, al vespre, de Mercè Conesa com a nova sòcia d'honor. Jiménez ha destacat que es tracta d'una 'gran persona que ha lluitat molt per l'entitat'.

Al novembre serà el torn per al nomenament de l'andalús adoptiu i al desembre per a les celebracions nadalenques, amb la tradicional Zambombá Flamenca.

Subvenció
L'Ajuntament ha atorgat al CPA 23.000 euros per sufragar les activitats de l'entitat d'aquest any. Entre les propostes que reben el suport econòmic del consistori via una subvenció, hi ha el projecte de dansa aplicat al flamenc, les activitats del cos de dansa oriental, el club gastronòmic DOM, els tallers d'anglès i ioga, la cessió d'espais a l'associacionisme local i la programació de diades i celebracions anuals d'arrel andalusa.


Miquel Jiménez

És una gran persona que ha lluitat molt per aquest entitat. Volem reconèixer la seva activitat amb nosaltres. Vam esperar que deixés l'alcaldia i la presidència de la Diputació, sinó hagués quedat estrany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.