Valldoreix enceta el cap de setmana de festa grossa amb activitats per a tota la família

El pàrquing del CAP s'ha convertit en el principal escenari de les propostes d'enguay


  • Comparteix:

Les activitats del cap de setmana de la Festa Major de Valldoreix han arrencat aquest dissabte amb un marcat caràcter familiar. El pàrquing del CAP de Valldoreix s'ha convertit en l'escenari principal de tota una sèrie de propostes que han aplegat al llarg del dia desenes de veïns i veïnes del territori. Música, gastronomia i esport s'han donat de la mà en una primera jornada de celebració que ha tornat a apostar, un any més, per les activitats al carrer.

El grup The Penguins Ska ha estat l'encarregat d'animar el matí amb el seu concert 'Regagae per xics'. Tot plegat en un pàrquing del CAP que s'ha omplert de jocs infantils com un circuit de Segway, jocs de taula, camps de tir amb arc i passejades a cavall. Els assistents a la celebració també han pogut gaudir durant el matí de les fires d'artesans i de brocanters.

Les activitats han continuat al llarg de la tarda, amb una xocolatada i una rua amb els Gegants de Valldoreix, els Gegants de Sant Cugat, els Gegantons i Caps Grossos de l'Escola Jaume Ferran i Clua i el Cap Gros 'Daurix' de Valldaurex.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.