Satisfacció a la Federació de Comerciants per la nova llei d'horaris aprovada pel Parlament


  • Comparteix:

Josep Lluís Galvany assegura que la normativa beneficiarà el comerç de la ciutat

Josep Lluís Galvany assegura que la normativa beneficiarà el comerç de la ciutat

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Luís Galvany, valora molt positivament la nova Llei d'horaris comercials aprovada pel Parlament. Galvany creu que la nova normativa pot ser molt beneficiosa pel comerç santcugatenc, tot i que afegeix que caldrà esperar per veure la seva aplicació pràctica.

La nova llei limita l'horari general d'obertura dels comerços a un màxim de 72 hores setmanals, quan ara en són 90, i prohibeix la venda entre les 10 de la nit i les 7 del matí. El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, ha manifestat la seva satisfacció per la nova normativa però també ha afegit que cal esperar per veure com s'aplica i si els comerços compleixen la llei. Escoltem Josep Lluís Galvany.

Josep Lluís Galvany

Jo la valoro molt bé i crec que serà beneficiós pel comerç, però hem d'estar a sobre perquè molts comerços se salten la llei


Galvany, a més, ha afegit que no creu que la nova legislació afecti massa als santcugatencs en general, sinó a aquells que només compren a les grans superfícies. L'escoltem.

Josep Lluís Galvany

Jo crec que al veí de Sant Cugat no l'ha d'afectar massa, potser aquells que només van a les àrees comercials


La nova llei preveu sancions de fins a 600.000 euros per a casos d'infraccions molt greus, entre les quals s'inclouen els incompliments horaris amb publicitat per qualsevol mitjà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.