La Festa Major de Volpelleres més multitudinària posa el punt final reivindicant l'esperit del barri

Desenes d'activitats han aplegat un any més veïns i comerciants en una celebració que posa en valor la cohesió social del districte


  • Comparteix:

Volpelleres ha posat el punt final aquest diumenge a la Festa Major més multitudinària de la seva història. Desenes d'activitats han aplegat al llarg de les jornades de celebració centenars de veïns i veïnes del barri santcugatenc, que una vegada més ha aprofitat la festa grossa per reivindicar l'esperit del barri i la importància de donar valor al seu teixit comercial. La plaça dels Rabassaires i el parc de la Guineu han estat els escenaris de les propostes d'enguany, que s'han centrat principalment en activitats per a tota la família com una fira d'atraccions, inflables, jocs de taula i circuits de cotxe amb pedals.

Per altra banda, els comerços i entitats de Volpelleres també han gaudit del seu protagonisme al llarg de la Festa Major. Amb l'objectiu de donar-se a conèixer entre els veïns i enfortir les relacions amb els comerciants, la major part dels establiments del barri han ofert una pinzellada de la seva activitat a la mostra d'entitats i comerços. Precisament el president de l'associació de veïns del barri, Alberto Valcarce, ha explicat a Cugat Mèdia que la plataforma de la Festa Major ha permès a botigues que han obert recentment a Volpelleres presentar-se a la ciutadania.

Valcarce també ha remarcat que la festa grossa d'enguany 'ha superat totes les expectatives' i ho ha atribuït al creixement del barri tant en persones com en comerços. Una celebració que ha finalitzat amb un Holi Festival i la festa de l'escuma.




Alberto Valcarce

Enguany la Festa Major de Volpelleres ha superat totes les expectatives. El barri va creixent en número d'habitants i també ens arriba gent d'altres barris. Estem molts satisfets de la resposta dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.