Coneix les dades de robatoris amb força a domicilis de tots els barris de Sant Cugat

Valldoreix presenta una de les baixades més significatives d'aquests fets delictius


Temes relacionats

Es redueixen a la meitat els robatoris amb força en domicilis i augmenten les detencions (25/set/19)


  • Comparteix:

Els robatoris amb força a domicilis es redueixen a Sant Cugat el primer semestre de l'any, però a més ho fan a totes les zones del municipi, segons dades dels Mossos d'Esquadra facilitades a Cugat Mèdia. A barris com Valldoreix, focus d'atenció durant el 2018, la disminució arriba al 57%, amb 32 robatoris durant el primer semestre del 2019 front els 75 del mateix període del 2018. L'altre punt d'atenció per a la policia durant el 2018 va ser la Floresta, on s'ha registrat un 46% menys d'aquests fets delictius.

Robatoris als diferents barris / Foto: Cugat Mèdia
Situació dels diferents barris / Foto: Cugat Mèdia


Es tracta d'un descens 'global' a tots els barris, com ha destacat el cap de la comissaria de Sant Cugat dels Mossos d'Esquadra, Manel Rodríguez. Així, la major reducció es produeix a les Planes. En aquest barri, durant el primer semestre del 2019 no s'ha registrat cap robatori. En el mateix període de l'any passat es van denunciar quatre casos.

El descens d'aquest tipus de fets delictius també és significatiu a Mira-sol. En aquesta zona s'han comptabilitzat un 60% menys de robatoris amb força a domicilis, passant dels 64 del primer semestre del 2018 als 25 d'aquest any.

És el centre del municipi on més robatoris amb força a domicilis es perpetren en ser la zona amb més habitatges. En concret, s'han denunciat 96 fets delictius d'aquest tipus aquest any front els 158 del mateix període del 2018, un 44% menys.

A la Floresta els robatoris han passat dels 28 del 2018 als 16 d'enguany, mentre que a Valldoreix s'han reduït de 75 a 32.

Robatoris als diferents barris / Foto: Cugat Mèdia
Situació dels diferents barris / Foto: Cugat Mèdia


En el seu conjunt, a Sant Cugat s'han produït 169 robatoris amb força a domicilis aquest any, gairebé la meitat, amb una reducció del 48,68%.


Manel Rodríguez

Aquesta reducció ha estat global. Només s'ha concentrat en un barri, sinó que les cinc zones tenen una reducció, que va del 44% en el pitjor dels casos al 100%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.