Sant Cugat, a punt per afrontar possibles pluges intenses aquest cap de setmana

L'agenda d'activitats de la jornada, afectada per la previsió meteorològica


  • Comparteix:

Les pluges poden arribar aquest dissabte / Foto: Cugat Mèdia

Les pluges poden arribar aquest dissabte / Foto: Cugat Mèdia

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) informa que aquest dissabte hi ha probabilitats que la comarca es vegi afectada per pluges intenses que poden durar fins a aquest diumenge. Així, des de Protecció Civil s'ha activitat la situació de pre-alerta per fer front a la situació.

La previsió de pluja ha obligat a alterar la previsió d'activitats del cap de setmana. Així, queden ajornades la tòmbola solidària amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer, el Sant Q Beer i el Punkugat. Tot plegat es pot consultar a l'agenda de Cugat Mèdia.

En cas d'aiguat, Protecció Civil recomana a la ciutadania prendre mesures preventives com revisar les taulades, tenir localitzats els interruptors i tenir els telèfons mòbils carregats. Fora de casa, cal buscar un refugi si la pluja és molt intensa. En cas de conduir, cal extremar les precaucions. Allunyar-se de les rieres, no travessar bassals i sortir del cotxe en cas que aquest comenci a flotar són algunes de les recomanacions bàsiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.