Sant Cugat aparca els cotxes per posar punt final a la Setmana de la Mobilitat Sostenible


Temes relacionats

Una Bicicletada Popular inicia la Setmana de la Mobilitat Sostenible (15/set/19)


  • Comparteix:

Més d'un centenar de santcugatencs han posat punt final a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura aquest diumenge amb un matí ple d'activitats destinades, sobretot, al públic familiar. Les propostes i tallers divulgatius s'han concentrat a la Rambla del Celler, la qual també ha quedat tallada al trànsit durant el matí amb motiu del Dia Sense Cotxes. Tallers d'autoreparació de bicicletes i de creació de crispetes a pedals, una activitat musical i teatre amb titelles itinerants han servit per acabar una setmana de conscienciació sobre la mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

En aquest últim dia de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, el regidor de Serveis Urbans, José Gallardo, ha volgut remarcar que, 'més que un punt final', és 'un altre inici' amb l'objectiu de 'conscienciar la ciutadania' que el canvi climàtic és un 'problema global que no es resol en una setmana'.

En aquesta mateixa línia, la tinenta d'alcaldia de Sostenibilitat i Comissionada per l’Emergència Climàtica, Alba Gordó, ha afegit que el comissionat 'treballa en aquesta direcció' i anima a la ciutadania a continuar 'caminant i empenyent' per combatre el canvi climàtic.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura va començar el 15 de setembre amb una Bicicletada Popular i s'ha allargat fins aquest diumenge.




José Gallardo

Més que un punt final volem donar a entendre que és un altre inici de la idea que té aquest govern d'apostar per les energies renovables, per un altre tipus de mobilitat i donar prioritat als carrils bici i a la mobilitat en bibicleta i transport públic. Conscienciar a la ciutadania que és un problema global que no es resol en una setmana.

Alba Gordó

Serà un problema molt important del segle XXI. Ens hem de posar tots plegats les piles. Des de l'Ajuntament de Sant Cugat ho hem fet, aquest Comissionat per l'Emergència Climàtica està treballant en aquesta direcció. La ciutadania camina i empeny i és el que ha de continuar fent, pressionar cap a aquesta direcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.