El barri del Monestir-Sant Francesc celebra aquest cap de setmana la seva festa grossa

El Taller Jeroni de Moragas és l'encarregat del pregó d'inici de festa


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major del barri del Monestir

Cartell de la Festa Major del barri del Monestir

La Festa Major del barri del Monestir-Sant Francesc arrenca aquest divendres i tindrà tres dies de gresca amb propostes per a tothom. Les activitats començaran a dos quarts de vuit de la tarda amb una tabalada a càrrec dels Tabalers dels Diables de Sant Cugat, a la plaça de l'U d'Octubre, que donarà pas a una cercavila amb els Caparrots, els Diables i l'Escola de Música Tradicional que acabarà a la plaça d'en Coll. Allà tindrà lloc el pregó, a dos quarts de nou del vespre, a càrrec del Taller Jeroni de Moragas. Alguns dels responsables de la festa han passat aquesta setmana pel magazín 'Sant Cugat a fons'.

ESCOLTA-HO

Rebeca Galán, representant de l'associació Gilgel Solidari, ha explicat que són unes festes 'entranyables, acollidores, inclusives, divertides i per a totes les edats. Que es fan amb molta estima des del comerç, les escoles, les entitats, el veïnatge' i ha assegurat que l'esperit de la festa va 'pel bon camí'.

Divendres
Després del pregó, quan faltin 10 minuts per a les nou del vespre es farà la presentació del vídeo 'el nostre barri, la nostra casa', realitzat per la Xarxa Monestir - Sant Francesc, amb la col·laboració i participació de veïns i veïnes del barri. A les nou, la plaça d'en Coll acollirà, també, la projecció de la pel·lícula 'Campeones'. La nit es tancarà amb la Nit Jove amb Willow Tree, Parakundé i PDs locals als Jardins de Sant Francesc.

Dissabte
Les activitats arrencaran a les onze del matí a la plaça d'en Coll i al passeig Torreblanca, on fins a les dues del migdia tindrà lloc la matinal familiar, amb activitats per a la canalla. En el mateix horari tindrà lloc el mercat de segona mà als Jardins de Sant Francesc. A dos quarts de dues del migdia destaca també la Festa Holi a la plaça d'en Coll. A la tarda hi ha activitats per a tots els gustos des de les cinc de la tarda i fins a les nou del vespre quan es donarà pas al sopar de carmanyola i a les deu de la nit es farà la nit de ball.

Diumenge
L'última jornada de la Festa Major del barri del Monestir començarà a les dotze del migdia amb un vermut bolivià als Jardins de Sant Francesc. A les dues serà el torn de la paella popular al mateix espai i dos quarts de quatre de la tarda es farà el ball de fi de festa amb The Best Band in Town. En finalitzar el concert hi haurà rom cremat per a tothom.

Consulta les activitats aquí.


Rebeca Galán

Crec que són unes festes entranyables, acollidores, inclusives, divertides i per a totes les edats. Es fan amb molta estima des del comerç, les escoles, les entitats, el veïnatge. Crec que hi ha molt bon rotllo, s'ha guanyat molt al llarg dels anys i anem pel bon camí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.