Sant Cugat viu la Setmana de la Gent Gran amb activitats de tot tipus

La ciutat ofereix propostes musicals, teatrals, esportives i xerrades destinades a aquest col·lectiu


  • Comparteix:

Les activitats volen reconèixer la figura de la gent gran de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Les activitats volen reconèixer la figura de la gent gran de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

El Dia Internacional de la Gent Gran, que es commemora aquest dimarts, porta a Sant Cugat vuit activitats destinades a aquest col·lectiu. La Setmana de la Gent Gran torna a portar a la ciutat activitats com les ja clàssiques Olimpíades entre residències i casals, concerts, teatre i altres espectacles. Tot plegat, un recull de propostes, organitzades per l'Ajuntament, obertes a tothom per donar visibilitat a un col·lectiu 'actiu, contributiu i participatiu'.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA D'ACTIVITATS

Les activitats arrenquen aquest dimarts a les onze del matí amb les Olimpíades entre residències, que tindrà lloc a la Residència Pública. A les sis de la tarda serà el torn del campionat entre casals, en una trobada a la Llar d'Avis de la Parròquia.

Dimecres al matí, a les onze, tindrà lloc una visita guiada al Monestir. A la tarda serà el torn del Concert de Corals de gent gran i del taller de ganxet 'La bufanda de la iaia'. Aquestes dues propostes tindran lloc a la plaça d'Octavià.

Dijous a les deu del matí, a la Casa de Cultura, s'oferirà la xerrada-debat 'Bon tracte i soledat a les persones grans'. A dos quarts de sis de la tarda, al mateix espai, toca teatre: s'hi representarà 'Esto es una ruina'.

Divendres és el dia de l'activitat central de la Setmana de la Gent Gran a Sant Cugat. La plaça d'Octavià acollirà a dos quarts de sis de la tarda el xou de la gent gran i un berenar de germanor. Hi participaran els Marxosos del Vallès i els casals de gent gran de la ciutat.

Les propostes acabaran dissabte a les nou del matí, quan començarà una caminada cap al Pi d'en Xandri. La casella d'inici serà la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.