L'Ajuntament ulrima els detalls del Pla de Juventut


  • Comparteix:

L'ajuntament de Sant Cugat està ultimant un Pla d'Habitatges per a joves. D'aquesta manera, l'ajuntament procura donar resposta als problemes plantejats en l'estudi sobre joves que es va presentar recentment.

Amb aquesta iniciativa, el consistori espera donar solucions al problema de l'habitatge, un dels que més preocupa als joves santcugatencs. L'equip de govern però, ja ha presentat algunes de les propostes com els pisos de lloguer públics al darrera de monestir o als terrenys de l'antiga caserna de Mira-Sol.

El consistori també està treballant en una altra de les qüestions capdals, l'oferta d'oci nocturn. De moment, s'estan estudiant diferents solucions que abastin des de l'oci més tradicional a un altre més alternatiu. La regidora de serveis personals, Àngels Ponsa, considera que per a tots aquests temes hi ha una gran voluntat de diàleg de les dues parts.

Àngels Ponsa



Àngels Ponsa també ha destacat la voluntat del consistori d'implicar als joves en la vida social del municipi ja que l'estudi ha mostrat un cert desarrelament. La regidora de serveis personals considera fonamentals per aquesta tasca els espais joves a entitats com la casa de cultura, el servei d'informació juvenil als instituts i la xarxa joves. Ponsa explica quina és la finalitat d'aquests mecanismes.

Àngels Ponsa



La regidora ha anunciat que encara hi ha molt de camí per a fer i que l'ajuntament continuarà treballant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.