La Floresta celebra el seu particular Oktoberfest amb la Cervesa del Centenari com a protagonista

Es tracta d'una edició limitada produïda per La Florestina, uns productors locals de cervesa artesanal


  • Comparteix:

Els organitzadors de la celebració amb les autoritats / Foto: Ajuntament

Els organitzadors de la celebració amb les autoritats / Foto: Ajuntament

La Floresta ha celebrat aquest dissabte l'Oktoberflorest, la seva particular versió de la celebració alemanya amb origen a Munic, amb el protagonisme de la Cervesa del Centenari. Els organitzadors de la festa ha donat a conèixer aquesta edició limitada produïda exclusivament per la cita per La Florestina, un productor local de cervesa, en una jornada gastronòmica que ha reunit veïns i veïnes al local de l'Associació de Veïns i Propietaris de la Floresta Pearson. Una festa de la cervesa que també ha comptat amb teca típica alemanya, com frànkfurts i hamburgueses, i música en viu.

Tot plegat en una celebració en la qual els assistents també han pogut gaudir d'una visita guiada a l'exposició sobre el centenari de la Floresta que ha donat una ullada als documents originals del moment de la fundació de la colònia, així com als plànols sobre els orígens del barri. En aquest sentit, la cita també ha servit per inaugurar una placa commemorativa dels 100 anys de l'associació com a peça esencial en la construcció del barri.

El president de l'associació de veïns, Guillermo Gallego, s'ha mostrat molt satisfet amb el transcurs de la celebració i ha assenylat l'esperit del barri com un dels artífexs principals del bon funcionament de la proposta. Gallego també ha agraït a tots els participants la seva implicació en l'organització de la jornada, que enguany ha aplegat més de 300 persones.


Guillermo Gallego

Estem molt satisfets, proporcionalment a l'esforç que hem fet, que és moltíssim. Estem molt agraïts a tota la gent que ha participat i ho ha fet possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.