El CMSC i Lafuma s'uneixen per netejar el Parc de Collserola amb una recollida de deixalles


  • Comparteix:

Una recollida de deixalles anterior / Foto: Cugat Mèdia

Una recollida de deixalles anterior / Foto: Cugat Mèdia

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i l'empresa Lafuma uniran forces aquest dissabte per organitzar una jornada de recollida de deixalles al Parc Natural de Collserola en una activitat que començarà a les deu del matí i acabarà a dos quarts de dues del migdia. La trobada del grup està prevista al carrer de la Vista Alegre a Valldoreix i l'objectiu és moure's per la zona santcugatenca del parc per intentar netejar-lo al màxim. És la segona vegada que aquesta empresa organitza la iniciativa a la ciutat.

El grup sempre estarà acompanyat d'un tècnic del parc que farà la presentació de l'actuació i portarà la coordinació i la supervisió de la tasca. També hi haurà una persona representant de l'empresa Lafuma i una altra del Club Muntanyenc de Sant Cugat.

El Consorci es farà càrrec de posar tots els materials necessaris per poder desenvolupar la tasca. Per motius higiènics es recomana que las persones portin els seus propis guants i vagin amb roba i calçat còmode.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.