L'Hospital Universitari General de Catalunya, al Congrés Europeu de Medicina Intensiva


  • Comparteix:

Exterior de l'Hospital General Universitari de Catalunya / Foto: HUGC

Exterior de l'Hospital General Universitari de Catalunya / Foto: HUGC

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) assisteix aquesta setmana al Congrés Europeu de Medicina Intensiva (ESICM), que té lloc fins aquest dimecres a Berlín. El centre ubicat a Sant Cugat hi presentarà treballs sobre pacients hospitalitzats a la Unitat de Cures Intensives (UCI) que defensen que amb una reducció d'analítiques de sang innecessàries hi surten guanyant tant l'hospital com el pacient.

Amb la reducció de proves de sang s'eviten molèsties al pacient, així com el desenvolupament d'anèmies i la necessitat de fer transfusions de sang.

Des de l'HUGC tambés es presenta un treball sobre les diferències epidemiològiques entre treballadors sanitaris i la població general que pateix una grip A i ingressen a l'UCI.

Al congrés hi participen la cap de la unitat del Servei de Medicina Intensiva de l'HUGC, la doctora María Dolores del Bosque, i la metgessa adjunta, la doctora Sandra Barbadillo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.