La Cursa DIR Mossos d'Esquadra arriba el 20 d'octubre amb un canvi en el recorregut

L'onzena edició de l'emblemàtica cursa comptarà amb novetats degut a les obres de l'avinguda de Cerdanyola


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior de la cursa / Foto: Localpres

Imatge d'una edició anterior de la cursa / Foto: Localpres

La Cursa DiR Mossos d'Esquadra fa un canvi en el recorregut per primera vegada en les onze edicions de la prova. En arribar a l'avinguda de Cerdanyola, el traçat pujarà pel carrer de Borrell i continuarà pel carrer d'Orient per després tornar-se a desviar cap a l'avinguda pel carrer de Montserrat. D'aquesta manera, el recorregut esquiva el tram de l'avinguda de Cerdanyola que es troba en obres de vianantització per després continuar amb el mateix itinerari que en els darrers anys. Les inscripcions ja estan disponibles en aquest enllaç al web oficial de la cursa.

Les novetats, però, no s'acaben aquí. A més de ser Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres, enguany també serà Campionat de Catalunya de Policies i Bombers. Amb aquesta incorporació, la cursa continua agafant rellevància, com ha destacat el president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas.

Al tradicional recorregut de 10 quilòmetres s'hi sumarà novament la versió reduïda de 5 quilòmetres per fer possible la participació d'un públic més ampli i popular. Tant l'itinerari llarg com el curt donaran el tret de sortida al carrer de César Martinell i divergiran a l'alçada de l'avinguda de Lluís Companys amb el carrer de Martorell. L'aposta pels més petits continua un any més amb la Cursa DiR Kids Sant Cugat, en la qual podran participar nens i nenes de fins a 13 anys en sis categories diferents.

Afectacions al trànsit
Els carrers per on passa la prova estaran tallats al trànsit, que s'aniran reobrint en funció del pas dels atletes. Sempre que sigui possible, es permetrà als vehicles passar pels carrers tallats. L'estacionament quedarà prohibit a partir de les sis de la tarda de dissabte i fins a les dotze del migdia de diumenge. En aquest sentit, l'Ajuntament també recomana aparcar fora de la zona afectada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.