La participació a la Festa Major del Monestir creix amb el barri

El programa de la gresca ha ofert activitats per a tots els gustos


  • Comparteix:

El barri del Monestir-Sant Francesc ha posat punt final a la seva Festa Major després de tres dies d'activitats amb un creixement de l'afluència. La paella popular, que ha tingut lloc aquest diumenge, és l'activitat més destacada i que ha comptat amb més participació de gent. En el programa preparat per la Xarxa Monestir - Sant Francesc, els veïns del barri també han pogut gaudir d'una matinal infantil, un Holi Festival i el tradicional concurs de pastissos. Enguany, el pregoner de la gresca ha estat el Taller Jeroni de Moragas, que ha iniciat la festa reivindicant la inclusió social.

La membre de la Xarxa Monestir - Sant Francesc Mireia Gallego ha explicat a Cugat Mèdia que des de l'organització estan 'molt satisfets', ja que han pogut veure un creixement en els últims anys de l'afluència de gent en 'totes les activitats' del programa. Gallego creu que això es deu al fet que el barri 'canvia constantment' i que, ara, compta amb 'més gent jove, amb fills i famílies'.

La Festa Major va arrencar divendres, amb una cercavila a càrrec dels Diables i els Caparrots de Sant Cugat, que van omplir els carrers de foc i balls. El recorregut va posar punt final a la plaça d'en Coll on, Rosa Llopis i Lalo Salazar del Taller Jeroni de Moragas, van pronunciar el pregó que agraïa que el barri sigui 'inclusiu i acollidor'.


Mireia Gallego

Feia uns anys que semblava que estava tot molt calmat i amb poca afluència. Però el barri va canviant constantment, hi ha més gent jove, amb fills i famílies. Hem vist un canvi en l'afluència de gent en totes les activitats, que nosaltres també les hem canviat. Estem molt satisfets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.